05 Jun 2010 | 11:49
Şcoala Sportivă nr. 4 Tiraspol a cucerit Cupa Moldovei la fotbal femin
Şcoala Sportivă nr. 4 Tiraspol a cucerit Cupa Moldovei la fotbal femin
sursa: sport.jurnal.md
foto: fmf.md
 Echipa Şcolii Sportive nr. 4 din Tiraspol a devenit deţinătoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin! În finală, tiraspolencele au învins campioana din acest sezon, Roma Puhăceni, în urma executării loviturilor de departajare.

Contrar cursului jocului, formaţia tiraspoleană a deschis scorul în prima repriză după golul marcat de Olga Cuşinov, minutul 35.

În partea secundă a partidei, Roma a asediat poarta adversă şi în cele din urmă eforturile lor au fost răsplătite. Ludmila Ninicu a reuşit egalarea, minutul 66.

Nici în timpul rămas şi nici în cel suplimentar cele două formaţii nu au găsit drumul spre un nou gol, astfel că soarta trofeului s-a decis în urma executării loviturilor de departajare, scor final 6-5 pentru echipa Şcolii Sportive.

Eroina partidei a fost portăriţa tiraspolencelor, Marina Coleşnicov, care a parat execuţiile Cristinei Samson şi Sandei Guţu.

Este primul trofeu cucerit de elevele pregătitre de Victor Senic, care în acest sezon s-au clasat pe locul secund în campionatul Moldovei, chiar în spatele Romei Puhăceni.

Căpitanul învingătoarelor, Marina Colesnicov, a primit multrâvnitul trofeu din mâinile preşedintelui Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Cebanu.

Este a treia finală consecutivă pe care fetele de la Puhăceni o pierde, după cele două anterioare în faţa Nartei Chişinău.

Vezi imagini foto ale partidei din finala Cupei Moldovei la fotbal feminin pe JURNAL Sportiv.
Ştiri similare
©2009 Jurnal Trust Media SEO monitor