06 Nov 2011 | 11:06
Ricky Martin plănuieşte să se însoare cu partenerul său
Ricky Martin plănuieşte să se însoare cu partenerul său
sursa: Ciao.ro
foto: Dailymail.co.uk
Celebrul cântăreţ de origine portoricană a recunoscut anul trecut că este homosexual, iar acum şi-a exprimat dorinţa de a se căsători cu iubitul lui.

Ricky Martin intenţionează să se însoare cu partenerul său, Carlos Gonzales, în Spania, motiv pentru care a solicitat autorităţilor din această ţară să îi acorde cetăţenia, informează presa internaţională.Artistul a primit cetăţenia vineri, în condiţiile în care bunica sa este din Spania, iar el deţine o casă în această ţară.

Cântăreţul formează de doi ani un cuplu cu analistul financiar Carlos Gonzales Abella şi se ocupă împreună de creşterea gemenilor Matteo şi Valentino, care au fost născuţi de o mamă-surogat în anul 2008. Carlos este nepotul fostului Guvernator al statului Puerto Rico şi se cunoaşte cu Ricky Martin încă din şcoala generală, aceştia fiind colegi de clasă.

În timpul unei emisiuni înregistrate pentru VH1, în această vară, Ricky Martin a devenit extrem de emoţionat când a fost provocat să vorbească despre Carlos."Iubitul meu este foarte inteligent şi are un suflet mare. Cel mai important lucru este acela că îmi iubeşte copiii", declara Ricky.

"Este foarte atragător şi foarte cool. Sunt foarte fericit alături de el", a mai spus cântăreţul.
Ştiri similare
0
J urnalTV
U ltimele Ştiri de pe JurnalTV