17:08
22 Mar 2014
22 Mar 2014 | 14:40
Lotul Barcelonei pentru meciul cu Real Madrid
Lotul Barcelonei pentru meciul cu Real Madrid
sursa: digisport.ro foto: marca.com
 În cursul dimineții, Barcelona a avut programat un antrenament înainte de derby-ul cu Real Madrid, care va avea loc duminică. În urma ședinței de pregătire, antrenorul "Tata" Martino a definitivat lotul pentru meci.

În absența lui Puyol, care se confruntă cu probleme medicale, Martino încă nu este 100% sigur de componența defensivei sale, dar au fost convocați Pique, Bartra și Montoya. Nu lipsește mijlocașul olandez Ibrahim Affelay, dar nici tinerii Tello și Sergi Roberto.

Lotul Barcelonei va pleca spre Madrid în cursul dimineții de duminică, urmând să ajungă în capitala Spaniei în jurul orei 12:00. Va urma un scurt antrenament, masa de prânz, odihna de după-amiază și ședința tehnică organizată înainte de marele meci. Neymar, Messi și Fabregas vor fi titulari în garnitura blaugrana.

Lotul convocat pentru derby-ul cu Real Madrid

Valdés, Martín Montoya, Pique, Fabregas, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar, Pinto, Mascherano, Bartra, Busquets, Song, Alba, Afellay, Tello, Adriano, Dani Alves și Sergi Roberto.

Va fi al 168-lea derby Real - Barca din istorie în Primera. Trupa din capitala Spaniei are 70 de victorii, cu cinci în plus faţă de marea rivală, iar pe Bernabeu are 51 de victorii şi 17 înfrângeri în 83 de dueluri.

Echipa probabilă a Barcelonei: Valdes - Alves, Mascherano, Pique, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Fabregas, Neymar

Real - Barcelona se joacă duminică, de la ora 22:00.
Нравится
J urnalTV
S ondaj
U ltimele Ştiri de pe JurnalTV