image
Sursa foto: Getty Images

Mayweather, provocat de un alt dublu campion mondial din UFC, care e suspendat pentru dopaj

După ce a luptat cu Conor McGregor, Floyd Mayweather este provocat de un alt fost campion mondial din artele marțiale mixte. TJ Dillashaw este cel care i-a aruncat mănușa legendarului Mayweather, care s-a "jucat" din nou de-a retragerea.

Mayweather a anunțat că nu mai vrea să revină vreodată în ring, speriat după ce doar în acest an și-au pierdut viața în ring 4 pugiliști. La o zi distanță, americanul s-a răzgândit.

TJ Dillashaw, în vârstă de 33 de ani, a fost de două ori campion mondial UFC la categoria cocoș (57 kg), iar palmaresul său cuprinde 16 victorii, dintre care 8 obținute înainte de limită și 4 înfrângeri.

Dillashaw a luptat ultima dată în ianuarie 2019, când a pierdut în doar 32 de secunde în fața lui Henry Cejudo. După acea partidă, americanul a fost suspendat pentru un an, după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping. Apoi, în luna aprilie a aceluiași an, TJ a mai primit o suspendare, de această dată din partea NYSAC (New York State Athletic Commission) după ce a fost depistat pozitiv cu EPO (eritropoetină). Astfel, pedeapsa sa cumulată va expira tocmai pe 19 ianuarie 2021.

"Mayweather vrea un star din UFC care e bun la loviturile de braț. Am un an de când mă reinventez pentru a deveni pugilist. Deja am știința boxului, pot să mă antrenez cu Lomachenko, Terence Crawford - el nu va putea să mă epuizeze și să mă facă knock out datorită condiției mele fizice. Cred că e o luptă foarte intrigantă. Mi-ar plăcea să fac un meci cu Mayweather, nu doar pentru bani, ci pentru a demonstra că noi, luptătorii UFC, avem tot ce trebuie pentru a urca în ring", a explciat TJ Dillashaw.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: