image
Sursa foto: cna.md

Un avocat din RM, bănuit de implicare în circulația ilegală de droguri; Ce au găsit oamenii legii în locuința suspectului

Un avocat în vârstă de 34 de ani a ajuns în vizorul forțelor de ordine, după ce activitatea ilicită a unui grup de persoane implicate în circulația ilegală de droguri a fost anchetată de oamenii legii încă din anul 2019.

Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în perioada 2019 – prezent, a fost investigată activitatea ilicită a unui grup de persoane implicate în circulația ilegală de droguri.

Pe data de 25 februarie oamenii legii au percheziționat domiciliul bănuitului de 34 de ani. În rezultatul percheziției, a fost depistată și ridicată o substanță cristalizată de culoare albă asemănătoare cu drog de tip „PVP”, folii de staniol și alte ustensile specifice de consumare a drogurilor, care aveau urme de utilizare.

Pe parcursul investigațiilor care au durat un an, au fost stabiliți indici privind implicarea directă a bănuitului în circuitul ilegal al substanțelor narcotice și în special etnobotanice, dar și celor de tip „PVP”. În acest sens, a fost probat faptul implicării bărbatului în schema criminală.

PCCOCSPCCOCS

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: