image
Sursa foto: Instagram

Nina O’Brien, prima reacție după accidentarea horror de la Jocurile Olimpice. ”Am inima frântă”

Americanca Nina O’Brien (24 de ani) a suferit o gravă accidentare la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, în timpul probei de schi slalom uriaș.

Cu doar două porți înainte de final, Nina O’Brien a pierdut controlul după ce s-a atins de o poartă și a căzut.

La mai puțin de 24 de ore de la teribilul accident, sportiva, care a fost operată de urgență, a postat primul mesaj.

”Ei bine, am dat tot ce am putut și poate prea mult.

Îmi tot repet în minte, dorindu-mi să fi parcurs acele ultime porți altfel. Dar aici suntem. Am fost operată aseară pentru a-mi stabiliza tibia, unde, din păcate, era o fractură deschisă la picior. Restul problemelor le voi repara acasă, dar deocamdată sunt pe mâini excelente.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut grijă de mine, în special celor care s-au grăbit să ajungă la mine, la final, dar și medicilor și asistentelor din Yanqing”, a scris Nina, pe social-media.

Sportiva a suferit și o accidentare catalogată drept ”horror” de New York Post, la piciorul stâng, pe care l-a prins sub ea în căzătură și s-a îndoit.

Accidentarea Ninei O’Brien, care a fost scoasă pe targă de pe pârtie, a provocat panică în rândul celor prezenți la locul incidentului, care au fost surprinși acoperindu-și fețele cu mâinile.

Nina O’Brien era considerată a doua cea mai bună reprezentantă a Statelor Unite ale Americii în proba de slalom uriaș, după Mikaela Shffrin, care a fost, însă, descalificată.

Sportiva trece prin momente grele, dar spune că mesajele primite o ajută să meargă mai departe.

”Am inima frântă, dar simt și atât de multă dragoste. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați contactat. Telefonul meu este plin de mesaje, iar efectul acestora asupra mea este mult mai puternic decât realizați.

Vestea bună este că astăzi este o nouă zi - și pot să-mi felicit colegii de echipă. Succes tuturor celor care concurează și bucurați-vă de asta”, a mai scris Nina, pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: