image
Sursa foto: Getty Images

Chelsea a cerut un super-jucător la schimb, pentru Hazard. Perez e gata să îşi dea acordul

Real Madrid pare să se fi înţeles cu Eden Hazard privind transferul, în prezent şefii de pe Bernabeu discutând cu Chelsea despre condiţiile în care se va realiza transferul. Marco Asensio ar putea fi inclus în tranzacţie, deşi iniţial Perez voia ca Mateo Kovacic să fie folosit ca monedă de schimb.

Visul lui Hazard de a îmbrăca tricoul celei mai titrate formaţii din lume e mai aproape ca niciodată. Şefii Realului au bătut palma cu reprezentanţii jucătorului, următoarea sarcină fiind ca şi Chelsea să îşi dea acordul.

Presa din Spania susţine că sunt şanse mari să se întâmple asta, în condiţiile în care belgianul nu şi-a prelungit contractul. Căzut în dizgraţia lui Perez, Kovacic a fost oferit ca monedă de schimb pentru Hazard, Real urmând a mai pune, pe lângă croat, o sumă importantă: aproximativ 150 de milioane de euro. Finalist cu Croaţia la CM, Kovacic e împrumutat la Chelsea până la finalul anului şi pare să se fi integrat foarte bine.

Doar că boardul "albaştrilor" nu sunt foarte convinşi de utilitatea mutării, în condiţiile în care Sarri are foarte mulţi mijlocaşi centrali. Oficialii de pe Stamford Bridge îl vor la schimb pe Asensio + bani, iar Perez e gata să le satisfacă dorinţa, chiar dacă ibericul e un jucător de mare viitor. Preşedintele Realului vrea neapărat un "galactic", după ce în vara lui 2018 campania de transferuri a fost modestă şi e gata de orice sacrificiu pentru a-l aduce pe Hazard.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: