image
Sursa foto: captură

Lorena Bogza face precizări: Năstase a fost de acord să înregistrăm emisiunea, Ceban a spus ca are agenda încărcată

Candidatul PSRM la alegerile din capitală, Ion Ceban, a minţit atunci când a spus că candidatul unic al forţelor antioligarhice pentru funcţia de primar, Andrei Năstase, nu a acceptată să vină la dezbaterile de la postul de televiziune PRO TV.

„Andrei Năstase nu s-a prezentat la dezbaterile de ieri de la Pro TV”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

În realitate lucrurile sunt total diferite. Moderatoarea emisiunii, Lorena Bogza, a dezminţit declaraţiile lui Ceban, spunând că Andrei Năstase a acceptat invitaţia să participe la emisiune, iar Ion Ceban a spus că nu poate participa din cauza agendei încărcate.

„Invitația de a participa la emisiune, o emisiune obișnuita şi nu dezbateri electorale, le-a fost lansată celor doi candidați duminică, după participarea lor la ediția specială dedicată alegerilor. Ion Ceban a răspuns afirmativ, iar Andrei Năstase a spus ca va accepta, dacă nu va pleca în deplasare. Am discutat cu ambii candidați. Andrei Năstase a spus că joi după-amiaza va pleca şi a propus, dacă este posibil, să înregistrăm emisiunea. Am luat legătura cu colegii şi mi s-a spus când am putea înregistra. Am propus ora 10:30 pentru înregistrare. Năstase a fost de acord, Ceban a spus ca are agenda încărcată şi poate doar după-amiază”, a explicat Lorena Bogza.

Mai mult, moderatoarea emisiunii a menţionat că nu era vorba despre dezbateri, dar despre o emisiune obişnuită.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: