image
Sursa foto: Foto: Nadejda Roscovanu

Dodon îi cataloghează drept „gopnici” și bandiți pe potențialii protestatari în cazul victoriei sale

Igor Dodon îi numește bandiți și „gopnici” pe cei care vor ieși în stradă să protesteze în cazul victoriei sale la alegerile prezidențiale.

Igor Dodon îi îndeamnă pe oponenții politici să se abțină de la proteste, în caz că el va câștiga alegerile din 1 noiembrie. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii live „Igor Dodon răspunde”, transmisă de la casa părintească de la Sadova.

Eu sunt împotriva protestelor masive și destabilizării situației. Eu vreau încă odată să-i preîntâmpin pe oponenții politici sau pe una din oponentele de bază, care cel mai mult vorbește de falsificări în ultimul timp să nu se primească așa, stimată doamnă, fosta colegă de guvernare că dvs o să ieșiți cu declarații frumoase în opinia dvs de proteste pașnice cum spuneți dar în spate o să aveți gopnici și bandiți. O să știți dvs sau nu, că cei din spate o să vină cu echipe de boevici și o să intre în instituții de stat, dar o să vă utilizeze anume pe dvs, ca fațadă pentru a ascoate lumea în stradă și de a face revanșul oligarhilor”, a declarat Dodon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: