image
Sursa foto: Getty Images

Bayern Munchen - Real Madrid, în cifre. CR7, un adevărat coşmar pentru bavarezi

Real Madrid întâlneşte alt nume mare din Europa după ce le-a eliminat, pe PSG şi Juventus. Trupa lui Zinedine Zidane se va lupta pentru un loc în finala de la Kiev cu Bayern Munchen, grupare care a trecut în sferturile de finală ale Ligii Campionilor de FC Sevilla.

Va fi cea de-a 18-a întâlnire dintre cele două formaţii în fazele eliminatorii ale celei mai puternice competiţii intercluburi de pe "Bătrânul Continent".

Real Madrid a marcat în poarta lui Bayern de 17 ori în ultimele 18 partide pe care le-au disputat. De asemenea, putem spune că "albii" sunt un coşmar pentru bavarezi dacă ţinem cont că au câştigat ultimele cinci meciuri directe disputate în Liga Campionilor.

Bayern Munchen şi Real Madrid se întâlnesc pentru a 7-a oară în semifinalele Ligii Campionilor, un record al competiţiei. Spaniolii i-au eliminat pe nemţi în patru dintre cele şase dispute. De-a lungul timpului, Cristiano Ronaldo le-a marcat bavarezilor 9 goluri.

Real Madrid şi Bayern Munchen dau piept pentru a 25-a şi a 26-a oară în cupele europene, un alt record. În Liga Campionilor, s-au întâlnit de 18 ori. Turul semifinalelor UEFA Champions League este programat la 24/25 aprilie, în timp ce partidele retur se vor juca la 1 și 2 mai.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: