image
Sursa foto: casino.org

Conor McGregor şi-a anunţat revenirea în MMA! Anunţul şocant al irlandezului: Toţi miliardarii trebuie să facă asta

Conor McGregor (31 de ani) şi-a anunţat revenirea în MMA, într-o conferinţă susţinuţă joi. Irlandezul a anunţat când va avea loc următoarea sa luptă şi nu a ezitat să arunce "săgeţi" la adresa rivalului său Khabib Nurmagomedov.

La doi ani de la ultima luptă în UFC, înfrângerea împotriva lui Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor şi-a anunţat revenirea în UFC. El ar fi vrut să lupte chiar la ultima gală din acest an, însă susţine că UFC-ul nu a fost de acord cu această dorinţă.

Revenirea în cuşcă a fostului campion la featherweight şi lightweight va avea loc pe 18 ianuarie, în Las Vegas. Adversarul lui McGregor nu a fost anunţat, însă potrivit zvonurilor cele mai mare şanse le au Justin Gaethje (21-2) sau Donald "Cowboy" Cerrone (36-13-1).

"Data este stabiilită. Nu mă interesează cine va fi oponentul. Am nevoie de 66 de zile pentru a intra în formă. Acum mă culc devreme şi mă trezesc devreme. O abordare structurată este cheia succesului. Toţi miliardarii trebuie să fie organizaţi. Mă voi concentra pe luptă, nu voi mai bea alcool", a declarat McGregor în conferinţa de presă.

McGregor (21-4) şi-a anunţat în mai multe rânduri retragerea din MMA. El a lăsat cuşca din UFC pentru a se bate în box cu Floyd Mayweather, iar în ultima perioadă cariera lui a fost presărată cu incidente care nu au legătură cu sportul. De la bătăi în baruri până la a fi arestat în New York, Conor McGregor le-a făcut pe toate, mai puţin un lucru. Dorinţa lui este să îl bată pe Khabib Nurmagomedov chiar într-o gală organizată la Moscova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: