image
Sursa foto: Instagram

Eliberat pe cauțiune din arest după ce și-ar fi bătut și violat iubita, Mason Greenwood și-a luat un câine de luptă

Mason Greenwood a recurs la un gest extrem după ce a fost eliberat din arest , unde fusese reținut pentru acuzații de agresiune fizică și sexuală asupra partenerei Harriet Robson.

Atacantul de la Manchester United și-a luat un câine de luptă, special antrenat în regim militar, pentru care a plătit în jur de 30.000 de euro, potrivit The Sun.

Greenwood și-a sporit și paza la vila sa, cu un nou sistem ultramodern de securitate, dotat cu senzori și camere de supraveghere performante.

Mason Greenwood a petrecut trei nopți în arest, unde a ajuns după ce a fost acuzat de iubita sa, Harriet Robson, că a bătut-o și a violat-o.

Totul a început la finalul lunii ianuarie, după ce prietena sa a postat pe rețelele sociale mai multe poze în care apărea cu leziuni de pe urma unui comportament agresiv al lui Mason.

Harriet Robson (18 ani) a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, dar și un clip video în care este plină de sânge.

După ultimele detalii apărute în presă, cei de la Manchester United au emis un comunicat pe site-ul clubului, în care anunță că "Mason Greenwood nu o să facă parte din pregătirea și meciurile echipei în perioada următoare".

"Poliția din Manchester s-a autosesizat după cele apărute în spațiul media, în care o femeie a raportat violență fizică asupra ei. O investigație a fost lansată și putem confirma că un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat cu suspiciune de viol și asalt.

Momentan, rămâne în custodia poliției. Investigația o să continue", se arăta în comunicatul poliției din Manchester United, pe 30 ianuarie.

Pe 2 februarie, după 3 zile de arest, Mason Greenwood (20 de ani) a fost eliberat pe cauțiune.

Manchester United i-a suspendat contractul lui Greenwood până la finalizarea cazului. În plus, unele firme cu care jucătorul are contract de imagine au anunțat că rup angajamentul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: