image
Sursa foto: forbes.com

Top Forbes: Taylor Swift este vedeta cel mai bine plătită în 2019

Cântăreaţa americană Taylor Swift este vedeta cel mai bine plătită, iar podiumul este completat de femeia de afaceri Kylie Jenner şi de rapperul Kanye West, potrivit topului anual realizat de revista Forbes.

Potrivit editorilor Forbes, Swift, care şi-a lansat cel mai recent album, "Reputation", în 2018, a avut câştiguri de 185 de milioane de dolari în ultimul an, clasându-se pe primul loc în Top 100 Celebrity. Artista în vârstă de 29 de ani a mai ocupat acest loc în 2016.

Kylie Jenner, soră vitregă a surorilor Kim, Khloe şi Kourtney Kardashian, s-a situat pe locul al doilea, cu 170 de milioane de dolari câştigate în perioada iunie 2018 - iunie 2019, datorită afacerii sale în domeniul produselor cosmetice.

Pe poziţia a treia se află tot un membru al clanului Kardashian, rapperul Kanye West, soţul lui Kim, care a raportat câştiguri de 150 de milioane de dolari, mai ales din linia sa de încălţăminte Yeezy. La rândul ei, vedeta de reality show Kim Kardashian se află pe locul al 26-lea în acest top.

Topul 10 este completat de fotbalistul Lionel Messi (127 de milioane de dolari), artistul britanic Ed Sheeran (110 milioane de dolari), fotbaliştii Cristiano Ronaldo (109 milioane de dolari) şi Neymar (105 milioane de dolari), trupa rock The Eagles (100 de milioane de dolari), vedeta TV dr. Phil McGraw (95 de milioane de dolari) şi pugilistul mexican Canelo Alvarez (94 de milioane de dolari).

Editorii Forbes au realizat topul pe baza datelor financiare oferite de manageri, compania Nielsen, publicaţia Pollstar, platforma online IMDB, interviuri cu experţi din industrie şi cu vedetele din clasament.

În total, cele 100 cel mai bine plătite vedete de anul acesta au avut câştiguri de 6,3 miliarde de dolari, scrie mediafaax.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: