image
Sursa foto: captură video

Atenție! Circulație dificilă pe traseul Chișinău-Leușeni din cauza ninsorii // VIDEO

Circulație dificilă din cauza ninsorii se atestă la această oră pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropierea localității Suruceni.

Administrația de Stat a Drumurilor a anunțat mai devreme că accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale. Șoferii sunt atenționați să-și echipeze mașinile cu pneuri corespunzătoare și să adapteze regimul de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă.

Pe parcursul zilei de astăzi, lucrările de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarnă au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale SA ,,Drumuri”.

în zonele Nord, Centru, și Sud s-au efectuat lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului. În procesul tehnologic au fost antrenate: 197 de utilaje speciale, peste 2200 de tone de material antiderapant și peste 180 de muncitori rutieri.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Noutăţile partenerilor

comentarii: