image
Sursa foto: primsoroca.md

Declarații FALSE de susținere a fostului Guvern Filip? Un primar din Soroca spune că nu a semnat, altul se află peste hotare

Partidul Democrat din Moldova a făcut publică o declarație a Președintelui raionului Soroca și a primarilor soroceni, prin care semnatarii „susțin Guvernul Filip și condamnă tentativa de uzurpare de stat”. Ideea și textul declarației nu le aparține primarilor din Soroca, deoarece aceasta este trasă la indigo cu cele ale primarilor PD din alte raioane ale Republicii Moldova.

Potrivit Observatorului de Nord, primarul comunei Iarova, Ion Chiriac, afirmă că nu a semnat declarația publicată de Partidul Democrat pentru susținerea Guvernului Filip.

Edilul a aflat întâmplător despre faptul că numele său figurează în lista primarilor din raionul Sooca care susțin declarația PD. Ion Chiriac a menționat că are o opinie contrarie și că nu ar fi semnat acest document, dacă ar fi fost întrebat.  

PrimariPrimari
Declarații FalseDeclarații False

Menționăm totodată că nici primarul comunei Tătărăuca Veche din raionul Soroca, Liviu Raischi, nu se află în Republica Moldova din luna mai, fiind în concediu, acest lucru l-a confirmat și secretarul consiliului local.

Ghenadie Muntean, președintele OT Soroca a Partidului Democrat, a declarat pentru Observatorul de Nord, că va verifica aceste fapte la cei care au colectat semnăturile și va reveni cu o reacție.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: