image
Sursa foto: jurnal.md

Numărul de vagoane de pe cursa Chișinău-Odesa va fi DUBLAT în zilele de weekend ale lunii august

Pe parcursul lunii august, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, se dublează numărul de vagoane de pe cursa Chișinău-Odesa-Chișinău. Astfel, în urma suprasolicitării și majorării numărului de pasageri, în zilele de 17, 18, 19 și, respectiv, 24 25, 26 și 27 august 2018 garnitura trenului va fi compusă din două secții. În loc de 4 vagoane vor circula 8.

Biletele pentru aceste zile sunt deja în vânzare, la aceleași prețuri - de la 142 de lei până la 185 de lei, în funcție de clasa de confort. Pentru copii, costul biletelor variază între 50 și 65 de lei.

Amintim că trenul Chișinău-Odesa-Chișinău a fost pus în circulație la sfârșitul lunii martie și circulă zilnic în perioada estivală. Pornirea din Chișinău este la ora 06:57 şi ajunge la Odesa la ora 10:50. Controlul vamal pentru pasageri este efectuat în incinta Gării Feroviare din Chișinău, înainte de îmbarcarea în tren, iar procedura nu se mai repetă şi la frontieră. De la Odesa, garnitura pornește la ora 18:45 și ajunge la Chișinău la ora 22:27. Garnitură modernă a trenului are trei clase de confort – clasa 1, clasa 2 și clasa 3. În toate cele trei clase este aer condiționat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: