image
Sursa foto: Moldcell

Aplicația BiP este disponibilă acum și în Moldova

Este aici cu drepturi depline. BiP, aplicația ce poate fi descărcată de oricine în Moldova și cu avantajul, oferit în exclusivitate abonaților Moldcell, de a efectua apeluri de peste hotare din minutele naționale incluse în abonament.

O aplicație dezvoltată de Lifecell Ventures, companie ce face parte din grupul Turkcell, și adusă în Moldova, cu toate beneficiile sale, de compania Moldcell, în premieră.

În acest context, Directorul General Turkcell, Kaan Terzioglu, și-a manifestat entuziasmul într-o postare de a sa pe Twitter, scrisă în limba română:

”BiP, aplicația noastră atât de apreciată, este disponibilă acum pentru descărcare și în Republica Moldova. Suntem bucuroși că abonații Moldcell pot beneficia de calitatea și caracteristicile aplicației BiP”.

La rândul său, Directorul General Moldcell, Barkin Secen, a menționat într-o postare pe Linkedin că BiP reprezintă aplicația ce ”va schimba regulile jocului în Moldova”.

Barkin SecenBarkin Secen

BiP este o platformă de comunicare unică prin toate funcționalitățile puse la dispoziție, ceea ce o diferențiază de alte aplicații de acest gen:

- Dacă ești abonat Moldcell și ești peste hotare, indiferent de planul tarifar și de țara în care te afli, poți suna acasă la tarif local către orice număr Moldcell, chiar dacă acesta din urmă nu are aplicația instalată;

- Cu Abonament YOU+, vei suna 1:1 din minutele incluse în abonament, de oriunde în lume;

- Poți expedia mesaje secrete care vor dispărea automat din conversație după un timp prestabilit, setat de către tine;

- Aplicația are încorporate în jur de 70 de jocuri gratuite, ce nu ocupă memoria telefonului și de care nu te vei putea despărți așa ușor;

- În rubrica Discovery vei găsi un dicționar universal de limbi străine, datele meteo și toate aplicațiile Moldcell, adunate într-un singur loc pentru comoditatea ta;

- Tot de aici, vei putea lua legătura cu un serviciul suport clienți, la orice oră, prin intermediul chatului online;

- În aplicație a fost creat și un canal dedicat Moldcell de unde vei avea acces rapid la cea mai importantă informație;

Adițional, așa cum ești obișnuit, vei putea expedia mesaje instant, poze video, imagini, fisiere audio și altele. Poți crea grupuri, efectua apeluri voce și video sau poți face video conferință în calitate HD.

BIP este o aplicație de încredere recomandată de Moldcell, numai bună pentru telefonul tău. Poate fi descărcată de către oricine de pe Googe Play sau App Store, iar odată instalată, fiecare abonat Moldcell va beneficia automat de 1 GB lunar pentru a savura tot ce are BIP de oferit

Asta e BIP, aplicația ce iți permite să iei Abonamentul cu tine și să suni de peste hotare din minutele naționale!

P.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: