image
Sursa foto: digisport.ro

De ce nu a primit Khabib centura în cuşcă, deşi l-a bătut măr pe McGregor

Oricine se aştepta la o luptă liniştită între Conor McGregor şi Khabib Nurmagomedov, la UFC 229, nu putea să se înşele mai rău. Totul a degenerat, iar Khabib nu a primit în cuşcă, conform protocolului, centura câştigată.

Potrivit uproxx, Dana White i-a spus lui Khabib că nu îi va da centura din cauza faptului că totul riscă să degenereze. Preşedintele UFC s-a temut că spectatorii vor arunca cu gunoi şi obiecte în direcţia rusului, riscând ca totul să se transforme într-un circ ieftin. Nurmagomedov a fost escortat de o întreagă echipă de securitate în afara ringului. La rândul său, Conor a fost însoţit de mulţi agenţi de securitate, la vestiare.

Khabib a încercat să îi explice preşedintelui UFC de la ce a pornit totul, însă acesta a fost extrem de nemulţumit de faptul că una dintre luptele anului s-a transformat într-un pectacol grotesc.

Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în runda a patra a main event-ului de duminică dimineaţă, însă toată lumea a fost şocată de ce s-a întâmplat la final. Cineva a intrat în cuşcă şi l-a lovit pe McGregor, care era la podea, în timp ce Khabib a sărit în tribune, pentru a-l bate pe unul dintre antrenorii irlandezului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: