image
Sursa foto: Getty Images

Neymar revine la Paris: Momente decisive în privința participării la Cupa Mondială

Neymar va mai prinde câteva minute oficiale pe gazon înainte de Cupa Mondială din Rusia. Starul brazilian al lui PSG va reveni la Paris chiar în această săptămână, potrivit contului de Twitter al jurnalistei Isabela Pagliari, preluat şi de presa braziliană.

Neymar ar urma să aterizeze joi, 3 mai, în capitala Franţei, şi speră să revină pe teren mai devreme decât se preconizase iniţial (jumătatea lunii mai), pentru a reintra în formă în vederea Cupei Mondiale din Rusia.

Cel mai scump fotbalist al planetei, cumpărat pentru 222 de milioane de euro vara trecută de la Barcelona, n-a mai jucat de peste două luni, de la derby-ul cu Marseille de pe 25 februarie, câştigat cu 3-0.

Neymar are 30 de meciuri şi 28 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile, pentru Paris Saint-Germain.

Brazilianul în vârstă de 26 de ani i-a înfuriat pe fanii lui PSG după ce a postat în timpul victoriei cu 7-1 a parizienilor contra lui Monaco o poză cu el jucând poker pe internet. Real Madrid e tot decisă să forţeze transferul lui Neymar, care este dorit şi de Manchester United.

PSG mai are de jucat doar patru meciuri în acest sezon: cu Amiens, Rennes şi Caen în campionat, plus finala Cupei Franţei, cu formaţia din liga a treia, Les Herbiers. Parizienii au cucerit deja titlul şi Cupa Ligii Franţei, însă au părăsit din nou prematur Liga Campionilor, în optimi, după "dubla" cu Real Madrid.

Antrenorul Unai Emery a anunţat deja că va pleca de la PSG la finalul sezonului, iar locul său va fi luat, cel mai probabil, de fostul antrenor al Borussiei Dortmund, Thomas Tuchel.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: