image
Sursa foto: Getty Images

Manchester United va plăti o avere pentru aroganţa de a-l demite pe Jose Mourinho

Jose Mourinho are de primit o sumă-record după ce a fost demis de Manchester United. Presa engleză a anunţat că "diavolii" îi vor plăti compensaţii în valoare de 25 de milioane de euro portughezului pentru concediere.

Mourinho va primi o sumă atât de mare, potrivit presei engleze, şi pentru că United se află încă în Liga Campionilor: s-a calificat în optimile de finală, unde o va înfrunta pe Paris Saint Germain.

Antrenorul lusitan în vârstă de 55 de ani a fost concediat după ce United are parte de cel mai slab debut de sezon din 1990 încoace. Doi ani şi jumătate a petrecut Jose Mourinho pe banca lui United.

United este al doilea club consecutiv pe care antrenorul lusitan în vârstă de 55 de ani îl părăseşte pe uşa din dos, după Chelsea, care l-a demis pe Mourinho în decembrie 2015, după doi ani şi jumătate din al doilea mandat al portughezului pe Stamford Bridge.

Cu Jose Mourinho pe bancă, gruparea de pe Old Trafford se află doar pe locul 6 în Premier League, la 11 puncte în spatele locului 4, ultimul care duce în Liga Campionilor, şi la 19 puncte în spatele liderului Liverpool.

Din vara lui 2016 pe banca lui United, Jose Mourinho a cucerit în primul sezon Europa League, Cupa Ligii şi Supercupa Angliei, însă nu a mai câştigat nimic sezonul trecut.

Manchester United a fost eliminată deja în actualul sezon din Cupa Ligii Angliei de către o formaţie din liga secundă, Derby County.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: