image
Sursa foto: Getty Images

Ofertă de ultimă oră pentru Buffon: O finalistă a Champions League îl vrea pe legendarul portar

Gianluigi Buffon, legendarul portar al lui Juventus, ar fi primit o ofertă de ultimă oră de la Liverpool. Finalista Champions League i-ar oferi un contract pe un an, anunţă Mediaset, însă e puţin probabil ca "Gigi" să accepte.

Deşi îl are pe Karius, care a avut uneori prestaţii sigure în acest sezon, "cormoranii" îşi doresc un goalkeeper world class. S-a vorbit despre Allison, de la Roma, însă ultima variantă este una puţin scontată. Klopp şi l-ar dori pe Buffon, jucătorul care a depăşit toate recordurile în Serie A, după al 9-lea titlu cu Juventus.

Liverpool îl vrea pentru următorul an pe portarul italian, însă acesta e puţin probabil să "trădeze". De altfel, chiar astăzi sora lui Buffon vorbea despre cât de dedicat a fost Gigi mereu culorilor bianconerilor. După retrogradarea din 2006, în urma scandalului "Calciopoli", inclusiv membrii familiei se aşteptau ca goalkeeperul să meargă la altă formaţie de top a Europei, fiind cel mai bun fotbalist pe postul său. "Mi-a răspuns sec: Unde să plec? Rămân la Juventus, indiferent ce se întâmplă", a dezvăluit sora portarului.

Gianluigi Buffon, în vârstă de 40 de ani, a anunţat că se va retrage la finalul sezonului. Buffon a cucerit cu Juve 17 trofee: 9 titluri, 3 Cupe şi 5 Supercupe ale Italiei. A fost şi campion mondial cu "squadra azzurra", în 2006, şi intenţiona să se retragă după Mondialul din Rusia, din vară, la care Italia nu a reuşit însă să se califice.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: