Breaking News

image
Sursa foto: Profimedia

Caz șocant în Pakistan, unde un bărbat și-ar fi ucis 2 fiice și 4 nepoți, pentru că una din fete s-a căsătorit din dragoste

Un bărbat din Pakistan este suspectat că și-a ucis cele două fiice și pe cei patru copii ai acestora, incendiindu-le casa, pentru că una dintre femei s-a căsătorit împotriva dorinței sale, spune poliția.

Manzoor Hussain este urmărit de polițiști după ce ar fi incendiat locuința pe care surorile Fauzia Bibi și Khurshid Mai o împărțeau într-un sat din districtul Muzaffargargh, centrul Pakistanului, a declarat un oficial din poliție, Abdul Majeed, pentru Reuters, citată de CNN.

Soțul lui Mai a murit, de asemenea, în incendiu, a spus Majeed.

În urmă cu aproximativ 18 luni, Bibi s-a căătorit din dragoste cu Mehboob Ahmad, căsătorie cu care tatăl său nu a fost de acord, pentru că el susținea ideea unei căsătorii aranjate.

Majeed a spus că Hussain, bărbatul căutat, locuiește într-un sat din apropiere.

Soțul lui Bibi, Ahmad, a declarat la poliție că nu era acasă în momentul incendiului și că a găsit locuința arzând când s-a întors de la serviciu, dimineața devreme, potrivit Digi24.

Ahmad a spus că fiul lui de 4 luni a murit în incendiu, alături de cei trei copii ai lui Mai, în vârstă de 2, 6 și 13 ani.

Anual, sute de femei din Pakistan sunt ucise de rude dacă îndrăznesc să încalce tradiția căsătoriei aranjate și își aleg partenerul de viață din dragoste.

Noutăţile partenerilor

comentarii: