image
Sursa foto: Getty Images

Juventus a făcut prima ofertă pentru Paul Pogba

Paul Pogba (25 de ani) este aproape de o revenire la campioana Italiei, Juventus Torino. Cel puțin așa susțin cei de la Tuttosport, care scriu că "Bătrâna Doamnă" ar fi înaintat deja o primă ofertă, de 80 de milioane de euro.

După ce a dat o lovitură de proporții în vară, când a reușit să-l aducă pe Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, Juventus pregătește acum o nouă mutare de senzație. Italienii de la Tuttosport scriu că Paul Pogba este o prioritate pentru bianconeri, care vor să facă o nouă achiziție de marcă.

Pogba, care a mai jucat la Juve între 2012 și 2016, are o relație glacială cu Jose Mourinho și este decis să părăsească gruparea de pe Old Trafford, mai ales după ce a fost huiduit de către fani la ultimul meci de acasă. Francezul a rămas în relații excelente cu oficialii lui Juventus și o revenire la Torino i-ar surâde. Mai ales că proiectul pare unul pe măsura așteptărilor.

Conform jurnaliștilor italieni, după calificarea în optimile UEFA Champions League, Juventus este gata să facă un nou efort financiar - a pus pe masă 80 de milioane de euro pentru repatrierea lui Paul Pogba.

FC Barcelona este o altă echipă interesată de Pogba, care are deja bagajele făcute. "Nu-mi plac întrebările despre Pogba. Vreau ca el să joace bine și să aibă un impact pozitiv asupra meciului și asupra echipei", a spus Jose Mourinho, în conferința de presă dinaintea partidei de azi, cu Valencia.

Pogba a pendulat între două mari echipe în cariera sa. Crescut de Le Havre, a fost luat la Manchester United încă dinainte de a împlini 18 ani. A plecat la Juventus, în 2012, liber de contract, și a fost cumpărat din nou de gruparea de pe Old Trafford 4 ani mai târziu, pentru 105 milioane de euro. Acum, are șanse mari să revină la campioana Italiei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: