image
Sursa foto: platformada.md

Emil Boc: Cred cu tărie că Andrei Năstase poate aduce capitalei strălucirea pe care o merită și curăța primăria de corupție

Andrei Năstase are forța și ambiția să transforme Chișinăul într-o capitală atractivă pentru investitorii străini, să curețe administrația de corupție, să transforme orașul în unul prietenos cu locuitorii săi, dar și cu turiștii străini.

Sunt declarațiile primarului din Cluj, Emil Boc, fost prim-ministru al României.

Într-un mesaj video adresat locuitorilor capitalei, Emil Boc și-a reiterat sprijinul pentru Andrei Năstase și a îndemnat la mobilizare maximă în scrutinul de duminică.

„Vă salut de la Cluj, dragi prieteni din Chișinău. Duminică aveți al doilea tur al alegerilor locale pentru funcția de primar. În turul doi a intrat un candidat socialist și unul de centru dreapta, pro-european și antioligarhic. Partidul meu, PNL, dar și Partidul Popular European l-au sprijinit pe Andrei Năstase în cursa pentru primăria Chișinăului. Cred cu tărie că Andrei Năstase poate aduce Chișinăului strălucirea pe care acest oraș o merită”, a declarat primarul Clujului.

„Sper că în acest an, decisiv pentru Republica Moldova, liderii din noua generație, Maia Sandu și Andrei Năstase, vor constitui un pol politic antioligarhic și proeuropean, capabil să redea moldovenilor speranța unei vieți demne acasă, alături de părinții și copiii lor. Sfatul meu este să mergeți la vot. Nu-i lăsați pe alții să decidă pentru voi. Prin votul vostru redați speranță Moldovei”, a mai spus Emil Boc

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: