image
Sursa foto: Getty Images

Tuchel a decis ca Buffon să fie rezervă la următoarele două meciuri ale lui PSG

Paris Saint-Germain a confirmat că Gianluigi Buffon, 40 de ani, va fi rezervă pentru următoarele două jocuri, în ciuda începutului său "excelent" la campioana Franței.

Buffon a încasat doar un gol în primele trei apariții oficiale ale lui PSG, dar fostul portar al lui Juventus este nevoit, totuși, sa-i facă loc lui Alphonse Areola, adus în vara lui 2016 de la Villarreal.

"Nu-mi place să-l pun pe bancă, dar Areola are nevoie și de ritm pentru a juca împotriva lui Angers și Reims. După aceasta, vom vedea", a spus antrenorul Thomas Tuchel, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

"Gigi a avut trei meciuri excelente, a demonstrat că are un caracter extraordinar, dar trebuie să-i dau o șansă și lui Areola în acest start de sezon", a mai spus tehnicianul.

De notat este faptul că Buffon nu va avea drept de joc în primele trei partide din actualul sezon al Ligii Campionilor, pentru ieşirea nervoasă la adresa arbitrului partidei pe care fosta sa echipă, Juventus Torino, a disputat-o la Madrid, cu Real, în returul sferturilor ediției precedente. În mod evident, Tuchel își dorește ca Areola să fie portarul care va apăra poarta PSG-ului în primele trei meciuri din faza grupelor UCL.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: