image
Sursa foto: Getty Images

Florentino Perez face toate eforturile pentru Neymar! S-a împrumutat la bancă pentru a-l aduce la Real Madrid

Florentino Perez face toate eforturile pentru a-l aduce pe Neymar (27 de ani) pe Santiago Bernabeu! Președintele celor de la Real Madrid a împrumutat o sumă importantă, de la o bancă din Spania, pentru a-l achiziționa pe jucătorul brazilian, potrivit Sport.es.

Un astfel de împrumut îi permite lui Perez să continue negocierile cu PSG, fără a fi obligat să vândă unii din jucătorii pe care îi deține.

Se pare că agentul lui Neymar i-ar fi transmis lui Florentino Perez că brazilianul a început să ia în considerare și oferta venită din partea Realului, după ce jucătorul a afirmat, de mai multe ori, că este interesat doar de o ofertă de la Barcelona, fosta lui echipă.

Acum, că președintele madrilenilor deține suma necesară fără a vinde alți fotbaliști, va încerca să rezolve, cât mai repede, transferul starului lui PSG. Oferta ar consta în 100-120 de milioane de euro plus doi jucători, la fel ca în cazul Barcelonei.

Plecarea lui Neymar de la PSG pare din ce în ce mai aproape, mai ales după ultimul gest făcut de parizieni. Potrivit brazilienilor de la UOL Esporte, nu mai există "vreo urmă de Neymar" în magazinul oficial al clubului.

Jurnaliștii de la publicația citată au explicat că în interiorul magazinului oficial, în Paris, unde apar staruri precum Cavani, Mbappe, Marquinhos, nu mai există nimic cu însemnele lui Neymar. Nici măcar acele statuete din carton, în mărime naturală sau afișele uriașe de pe pereți.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: