image
Sursa foto: jurnal.md

Incendiu în capitală: A luat foc acoperișul unui atelier de poligrafie // VIDEO UPDATE

UPDATE 16.30 // Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:13. Potrivit datelor înregistrate, flăcările au cuprins acoperișul unui atelier de poligrafie. Pentru stingerea incendiului conform numărului sporit de intervenție la fața locului au fost îndreptate 10 echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși pompierii au stabilit că focul a cuprins etajul doi și acoperișul atelierului de poligrafie. Datorită intervenției operative a salvatorilor arderea a fost localizată la ora 16:08. Conform IGSU, arde o suprafață aproximativ de 240 de metri pătrați. La moment efectivul IGSU continuă să lucreze la fața locului pentru stingerea focului. Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

___________

Un incendiu a izbucnit în capitală. A luat foc acoperișul unui atelier de poligrafie. Norul gros de fum poate fi văzut din mai multe zone ale orașului.

Ofiţerul de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale, Liliana Puşcaş, a precizat, pentru Jurnal.md, că incendiul a izbucnit pe strada Feredeului 4.

Au intervenit cinci echipaje de pompieri. Deocamdată nu sunt raportate victime.

dse.mddse.md
incendiuincendiu
incendiuincendiu
fum
incendiu
inin
inin
GMBGMB
in

Noutăţile partenerilor

comentarii: