image
Sursa foto: Alexandru Slusari/Facebook

Alexandru Slusari: „Majoritatea cetățenilor blamează guvernarea; Noi avem voință politică să facem schimbări fundamentale”

Membrii mișcării de rezistență ACUM au avut mai multe întâlniri cu locuitorii raionului Strășeni. În cadrul discuțiilor, au fost abordate mai multe subiecte de actualitate.

„Am distribuit ziare la mii de Oameni. Am discutat cu sute de conaționali. Marea majoritatea din ei blamează actuală guvernare și vrea țara înapoi. Noi avem voința politică mai mult decât suficientă să aducem schimbări fundamentale în bine pentru cetățenii noștri și simțim încrederea lor”, a declarat vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

„La Cojușna, mergând de la casa la casa pe drumuri cu rămășițe de asfalt, m-am întâlnit cu doamna Elizaveta Mămăligă. A plâns. Au curs lacrimi și la noi. Are o pensia de 600 de lei și soțul ei este invalid, țintuit la pat, cu aproape aceeași remunerare. Doamna deconectează de fiecare dată televizorul când aude despre valorizarea pensiilor și „abundența” de bani pentru bătrâni după reforma sistemului de pensii, cu care se laudă guvernare. A cerut să vină cineva responsabil din Guvern să-l întrebe când ajunge și la ea fericirea, despre care zilnic vorbesc posturile de propagandă ale lui Plahotniuc”, a adăugat Alexandru Slusari.

Totodată, vicepreședintele Platformei DA spune că genocidul social menținut de actualul regim antipopular a cuprins-o Republica Moldova.

„Este o mare rușine ca în secolul 21 sute de mii de oameni să primească pensiile sub minimumului de existență, care și așa este unu mizer și calculat incorect. Datoria noastră este să reparăm capital țara cât mai rapid”, a punctat Alexandru Slusari

întâlniri slusari3întâlniri slusari3
întâlniri slusari2întâlniri slusari2
întâlniri slusari1întâlniri slusari1
întâlniri slusariîntâlniri slusari

Noutăţile partenerilor

comentarii: