image
Sursa foto: jurnal.ro

Citiți mâine în „Jurnal de Chișinău”

Conaționala noastră Lilia Calancea, care este stabilită de mai mult timp în Grecia, a scris pentru „Jurnal de Chișinău” un reportaj zguduitor despre drama prin care trec locuitorii Atenei în urma incendiilor devastatoare.

Scriitoarea a pus pe hârtie istoria sfâșietoare a doi soți care au ars de vii în propria locuință. Ce alte articole puteți citi în ediția de mâine a săptămânalului „Jurnal de Chişinău”, aflați în continuare. Tot în ediția de mâine a ziarului, puteți citi un articol despre cum se laudă guvernarea de la Chișinău cu noua rezoluție ONU privind retragerea militarilor ruși din regiunea transnistreană și cui îi convine menținea acestora pe teritoriul țării noastre.

În „Jurnal de Chișinău” veți putea găsi și un articol despre autonumirea lui Ruslan Codreanu în funcţia de primar general interimar al capitalei.

De asemenea, aflați detalii despre ajutorul oferit de renumita interpretă de peste Prut Irina Loghin școlii cu predare în limba română din satul Aluatu, raionul Taraclia. Nu rataţi ediția de mâine a săptămânalului „Jurnal de Chişinău”. Ziarul poate fi cumpărat din orice chioşc de presă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: