image
Sursa foto: pdm.md

Chiar dacă declară că luptă pentru valorile europene, conducerea PD s-a distrat cum a putut mai bine pe muzică rusească

În ziua de 9 mai, guvernanții de la Chișinău au fost departe de Europa. Ștabii Partidului Democrat s-au distrat cum au putut mai bine, încurajați de către șeful lor, Vladimir Plahotniuc. Acesta s-a bucurat de compania interpretului rus Nicolai Baskov, a făcut baie de mulțime, a dansat și a cântat cu Monica Babuc.

Alături de Plahotniuc a fost și fosta ministră a sănătății, Ruxanda Glavan, secretarul general al PD, Constantin Botnari, premierul Pavel Filip, dar și deputații PD din rândul transfugilor, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc.

Din fotografiile plasate pe rețelele de socializare, înțelegem că deputatele PD și-au schimbat și ținutele. Dacă de dimineață acestea au împărțit hrișcă cu castraveți murați, fiind îmbrăcate într-un fel, seara, la concert, și-au schimbat ținutele.

Șeful PD, Vladimir Plahotniuc, l-a prezentat pe interpretul rus Nicolai Baskov, care a fost surpriza concertului de 9 mai - „Ziua Victoriei”. Cei doi s-au felicitat reciproc.

Anterior, Plahotniuc declara că este împotriva propagandei rusești și anunța despre un proiect de lege cu privire la securizarea spațiului informațional.

Mai mult, atât șeful PD, cât și colegii săi de partid se declară constant ca fiind cei care luptă pentru promovarea valorilor europene.

Acțiunile membrilor Partidului Democrat au fost criticate și de către unii jurnaliști.

Vladimir Plahotniuc nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție. Nu e pentru prima dată când PD-ul apelează la serviciile interpreților ruși. Anterior, în campania electorală din 2014, PD-ul i-a adus la Chișinău pe Filip Kirkorov și Maxim Galkin. Anul trecut, de Ziua Independenței, la concertul finanțat de către șeful PD au cântat același Nicolai Baskov, Polina Gagarina și Dmitri Malikov.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: