image
Sursa foto: Getty Images

Probleme pentru Mourinho: 6 jucători indisponibili pentru partida cu Juventus

Manchester United se va duela cu Juventus Torino marți, 23 octombrie, în cadrul etapei a 3-a din grupele UEFA Champions League, iar Jose Mourinho are probleme severe cu lotul. Antrenorul portughez va avea 6 jucători indisponibili pentru confruntarea de pe Old Trafford.

Alexis Sanchez este cea mai mare absență din echipa lui Manchester United, pentru confruntarea cu Juventus Torino. Lista este completată de Jesse Lingard, Marouane Fellaini, Phil Jones, Diogo Dalot și Scott McTominay. Vești bune vin din partea lui Antonio Valencia, care a ratat ultimele două meciuri ale "diavolilor". Fundașul de bandă a revenit la antrenamente și cel mai probabil, va fi apt pentru duelul din cadrul grupei H, a UEFA Champions League.

Manchester United, înfrângere dramatică împotriva lui Chelsea, în Premier League

În urma remizei cu Chelsea din ultima etapă din campionat, Jose Mourinho le-a cerut jucătorilor săi, ca pentru partida din UEFA Champions League, să nu se focuseze pe rezultat.

"Dacă vor fi concentrați pe evoluția lor, cred că vor fi mulțumiți. Dacă vor fi concentrați pe rezultat, cred că vor fi foarte dezamăgiți", a dezvăluit Mourinho.

Sâmbătă, United a fost la un pas să câștige împotriva lui Chelsea, pe Stamford Bridge, însă londonezii au dat lovitura pe final, prin Ross Barkley, în minutul 96.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: