image
Sursa foto: mediafax.ro

Avocatul lui Mazăre, la ieşirea din Penitenciarul Rahova: Se simte bine, face plimbări în cerc, în curte

Fostul edil al Constanţei se simte bine, şi face plimbări în cerc, în curtea unităţii, a declarat avocatul fostului primar al Constanţei după ce şi-a vizitat, astăzi, clientul.

„Se simte bine, face plimbare de la 10 la 12, în cerc, se învârte în curtea penitenciarului. Citeşte, scrie - s-a înscris la revista penitenciarului. Ştiu de plângerea de la CEDO, dar se va face după motivarea sentinţei. Încă nu s-a motivat”, a declarat avocatul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, după ce a ieşit din penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe fostul primar de Constanța.

Potrivit apărătorului, clientul său nu s-a întâlnit, până în prezent, cu Liviu Dragnea, aflat şi el la Penitenciarul Rahova, tot în carantină pentru 21 de zile.

„Nu s-au văzut, nu sunt în cameră împreună. El este cu alţi doi deţinuţi, dar nu s-au văzut. Nu avea cum. Se vor întâlni, nu se vor întâlni - rămâne de văzut. (...) Este puternic (Radu Mazăre, n.r.), este un tip care s-a obişnuit cu absolut orice, este un tip care duce. Nu se plânge de absolut nimic”, a mai spus avocatul.

Fostul primar de Constanța este actualmente încarcerat la Penitenciarul Rahova, în perioada de carantină de 21 de zile.

După trecerea acestei perioade, autorităţile urmează să decidă unde va executa Radu Mazăre perioada de 9 ani de închisoare, sentinţă definitivă la care a fost condamnat fostul edil în dosarul terenurilor şi plajelor din Constanţa.

În aceeaşi situaţie se află şi Liviu Dragnea, el fiind condamnat la trei ani şi șase luni de închisoare, în dosarul DGASPC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: