image
Sursa foto: mediafax.ro

Procurorul-şef al DIICOT, anunț în cazul Caracal: Gheorghe Dincă, cercetat pentru alte două cazuri de viol

Felix Bănilă a anunţat, într-o conferinţă de presă, că, în luna august, în paralel cu cercetările de la locuinţa lui Gheorghe Dincă, procurorii DIICOT au dispus urmărirea penală pentru două infracțiuni de viol, în raport cu alte două persoane decât Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, după ce victimele l-au reclamat pe bărbat.

Dinca a recunoscut în urmă cu mai bine de o lună uciderea Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, iar anchetatorii cauta în continuare dovezi pentru a proba aceste fapte.

Ancheta de la Caracal are tot mai multe ramificații, scrie G4Media. După Alexandra, Luiza, femeia de 49 de ani care a reclamat că a fost bătută și violată de Gheorghe Dincă, a apărut o a patra posibilă victimă. O tânără le-a povestit procurorilor că ar fi fost lovită și violată de individul din Caracal.

Surse apropiate anchetei au precizat că se verifică și legătura dintre Dincă și alte două cazuri din 1999 și 2012, în care modul de operare seamănă. Părinții fetelor dispărute au fost sunate pentru a li se spune că fiicele lor au plecat în Belgia sau Spania. După ce se vor termina perchezițiile la locuința lui Dincă, bărbatul va fi reaudiat la DIICOT.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: