image
Sursa foto: mediafax.ro

Marsilia: Patru persoane au fost rănite după ce au fost atacate, în plină stradă, cu un cuţit

Un individ înarmat cu un cuţit a rănit mai multe persoane, marţi după-amiază, în oraşul francez Marsilia, înainte de a fi împuşcat mortal de poliţie, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.

Autorul atacului comis în oraşul francez Marsilia a murit după ce a fost împuşcat de poliţie, anunţă surse citate de cotidianul La Provence, precizând că patru persoane sunt rănite în urma agresiunii.

Atacul a avut loc în zona Canebière din Marsilia, în apropierea unei secţii de poliţie, afirmă surse citate de publicaţia La Provence.

Cel puţin patru persoane au fost rănite după ce au fost atacate de un individ înarmat cu un cuţit, una fiind în stare gravă.

Autorul atacului, un individ în vârstă de 36 de ani care avea antecedente penale, a decedat în urma rănilor suferite după ce a fost împuşcat de poliţie, scrie mediafax.ro.

Individul a atacat trecători cu un cuţit, rănind patru persoane - trei bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 23 şi 52 de ani.

Atacul comis marţi după-amiază în oraşul Marsilia nu a fost de tip terorist, a declarat procurorul de caz, Xavier Tarabeux. "Este vorba de o infracţiune de drept comun", a afirmat procurorul Xavier Tarabeux, subliniind că atacatorul nu a avut nicio motivaţie politică.

Autorităţile au precizat că atacatorul a fost împuşcat pentru că s-a opus arestării şi a ameninţat agenţii de poliţie cu un cuţit.

Noutăţile partenerilor

comentarii: