image
Sursa foto: Getty Images

A negociat cu Real Madrid, dar s-a înțeles cu Barcelona: Lovitură de proporții dată de catalani rivalilor

După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, Real Madrid era în căutarea unui atacant care să-l suplinească așa cum trebuie pe starul portughez și l-a găsit pe Luka Jovic, de la Eintracht Frankfurt. Cu toate acestea, deși s-au interesat de "noua perlă" din Bundesliga, madrilenii au rămas mască după ce rivalii de la Barcelona au intrat pe fir.

Potrivit publicației germane Frankfurter Allgemeine, "mașinăria de goluri" a celor de la Eintracht s-ar fi înțeles deja cu Barca. Agenții sârbului de 21 de ani ar fi bătut palma cu catalanii, iar Jovic ar urma să facă mutarea pe Camp Nou în vară, când la echipă va ajunge și Frenkie de Jong, de a Ajax.

În ultimele zile, Jovic a amintit de posibilitatea de a evolua în Champions League din sezonul viitor, ceea ce este greu de atins cu actuala sa echipă, așa că, practic, sârbul a lăsat de înțeles că va pleca sigur de la Eintracht.

Luka Jovic este golgheterul acestui sezon din Bundesliga, cu 14 goluri în 19 etape jucate. De la începutul sezonului, sârbul a jucat în total în 27 de meciuri oficiale pentru Frankfurt și a marcat 19 goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: