image
Sursa foto: Getty Images

Nu toți visau la Ronaldo: Clubul imens al Europei la care nu avea loc, dintr-un motiv evident

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus este în continuare capul de afiș al perioadei de mercato din această vară, însă posibilitatea de a-l avea la propria echipă nu era un vis pentru toată lumea. Vârsta l-ar fi împiedicat să ajungă la Bayern Munchen, după cum spune președintele campioanei Germaniei.

100 de milioane de euro plus bonusuri plătește Juventus pentru aducerea lui Cristiano Ronaldo (33 de ani). Karl-Heinz Rummenigge, conducătorul lui Bayern Munchen, spune că, pentru echipa sa, investița este mult prea mare pentru un jucător cu o asemenea vârstă, indiferent de valoarea lui.

Președintele lui Bayern nu a vorbit doar despre strategia bavarezilor, spunând că Juventus ar fi putut avea și alte lucruri de luat în calcul, atunci când a decis să îl ia pe starul de la Real Madrid.

"Transferul lui Cristiano este cel care a atras cea mai mare atenţie. Înţeleg. Este un jucător care a câştigat totul cu Real Madrid în ultimii ani. A fost 5 ani cel mai bun jucător din lume. Problemele de marketing au jucat un rol important în acest transfer. Cu toate astea, noi la Bayern nu investim atâţia bani într-un jucător de 33 ani", a spus Rummenigge, potrivit publicației TT.

"Am fost surprins că omologul meu, Andrea Agnelli, a decis să se implice în această operaţiune. În Italia a fost ovaţionat. Din punctul de vedere al lui Juventus, transferul are sens. Iar fotbalul italian a pierdut teren în ultimul timp. Cu acest mare acord, italienii speră să recâştige atenţia lumii fotbalului", a mai spus președintele de la Bayern.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: