image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe și Real Madrid au ajuns la un acord! Spaniolii i-au pregătit starului francez un salariu uriaș

Publicația germană Bild anunță că Real Madrid a ajuns la un acord cu francezul Kylian Mbappe (23 de ani). După lungi negocieri, Florentino Perez a reușit să pună mâna pe unul dintre cei mai valoroși jucători ai planetei.

Spaniolii i-au pregătit un salariu uriaș lui Kylian Mbappe, pentru a nu fi ademenit de alte forțe ale Europei pe ultima sută de metri: 50 de milioane de euro pe sezon. Atacantul va rămâne la Paris Saint-Germain până în vară, iar apoi se va alătura echipei lui Carlo Ancelotti.'

Până atunci, Kylian Mbappe și actuala echipă, PSG, vor înfrunta viitoarea sa echipă, Real Madrid, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Cele două partide sunt programate pe 15 februarie la Paris și pe 9 martie la madrid.

Kylian Mbappe a declarat în numeroase rânduri că visul său este să ajungă la Real Madrid, iar acest lucru poate deveni realitate cât de curând. În pofita încercărilor celor de la PSG de a-l convinge să rămână la Paris.

Kylian Mbappe i-ar fi sfătuit pe șeici pe cine să cumpere în locul său, din vară, pentru a umple golul plecării sale. Potrivit jurnalistului Eduardo Inda, de la OK Diario, Kylian le-a spus conducătorilor săi să facă tot posibilul pentru a-l transfera pe Ousmane Dembele de la Barcelona, deoarece s-ar potrivi excelent în mecanismul echipei.

”El i-a sfătuit pe șefii lui PSG, când va ajunge la Real Madrid, să aducă un jucător de la Barcelona, iar numele său este Ousmane Dembele”, a declarat Eduardo Inda.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: