image
Sursa foto: Getty Images

Scandal uriaş în Rusia după ce trei poliţişti au fost acuzaţi că au violat o sportivă

Trei poliţişti ruşi au fost demişi după ce au fost acuzaţi că au violat o sportivă din naţionala de volei pe plajă a Rusiei U17. Kremlinul a descris ca fiind ”dezgustător” ce au făcut cei trei bărbaţi.

Sportul din Rusia a fost zdruncinat de o acuzaţie incredibilă. Trei poliţişti au fost destituiţi după ce au fost acuzaţi că au violat o adolescentă în vârstă de 17 ani, membră a naţionalei Rusiei U17. Scena s-a petrecut în week-end-ul trecut, în ultima etapă din campionatul naţional, pe coasta Mării Negre, la Anapa - Krasnodar.

Jucătoare în vârstă de 17 ani, a cărui nume n-a fost dezvăluit, a plecat din complexul sportiv pentru a se întâlni cu un tânăr pe care l-a cunoscut în timpul competiţiei. Cei au mers pe plajă şi au început să se sărute, însă au fost întrerupţi de intervenţia a trei poliţişti care patrulau prin zonă.

Presa din Rusia scrie că tânărul ar fi încercat să fugă în momentul în care cei doi au fost abordaţi de poliţişti, însă a fost prins. Ulterior, poliţiştii Alin Kazanchi (28 de ani), Leonid Palanchuk (28 de ani) şi Rustam Naniz (26 de ani) ar fi obligat-o pe tânăr să întreţină relaţii sexuale, sub ameninţarea că va fi pârâtă antrenorului dacă se opune. Potrivit Telegram Baza, Alin Kazanchi doar s-ar fi asigurat că nu e nimeni prin preajmă şi n-ar fi participat la viol, dar toţi trei au fost eliberaţi din funcţie şi sunt acum anchetaţi pentru viol.

Presa din Rusia mai scrie că prietenul voleibalistei a declarat că tânăra s-a întors ulterior în baza sportivă, s-a închis în cameră şi a început să plângă necontrolat. Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, a declarat că preşedintele Rusiei este dezgustat de ceea ce au făcut cei trei poliţişti.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: