image
Sursa foto: GBM//Facebook

Accident în lanț la Anenii Noi: Patru autovehicule, printre care și un microbuz de rută, s-au tamponat violent; Sunt victime

Accident grav în raionul Anenii-Noi. Doi șoferi au ajuns la spital cu comoție cerebrală și răni după un accident în lanț, în care au fost implicate patru autovehicule, printre care și un microbuz de rută.

Impactul a avut loc aseară în jurul orei 19, pe traseul R-30 km 14.

Potrivit poliției, șoferul automobilului de marca Volkswagen care staționa pe partea dreaptă a drumului, a încercat să schimbe roata de rezervă a mașinii, iar din spate s-a oprit și un alt automobil de marca Dacia pentru a-i ceda trecerea unui microbuz de pe ruta Chișinău-Ștefan Vodă.

Tot atunci, o altă mașină de marca Nissan Qashqai, ce se deplăsa spre orașul Anenii Noi, n-a respectat limita de viteză și a tamponat din spate automobilul de marca Dacia, care din inerție lateral a tamponat Volkswagen-ul și microbuzul de rută.

În urma accidentului rutier după ajutor medical la secție de internare a spitalului raional Anenii Noi s-au adresat șoferul mașinii de marca Volkswagen, un bărbat de 40 de ani, care a suferit o comoție cerebrală și conducătorul Daciei, care s-a ales cu plagă stalpantă a capului și de asemnea comoție cerebrală.

La moment se petrec toate acțiunile de cercetare și examinare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor asupra cazului dat.

Imagini video puteți vedea aici.

GBM//FacebookGBM//Facebook
GBM//FacebookGBM//Facebook

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: