image
Sursa foto: Instagram

Odell Beckham, sportivul cu 86 de tatuaje. De la portretul lui Barack Obama, la Tyson când l-a mușcat pe Holyfield

Odell Beckham jr (29 de ani), starul celor de la LA Rams, una dintre finalistele Super Bowl 2022, poate ajunge un star la Hollywwod în cazul în care el și echipa lui se vor impune în marele meci, de pe SoFi Stadium.

Beckham, care nu a ratat ocazia de a glumi pe seama faptului că ar fi rudă cu David Beckham, fostul mare fotbalist, se remarcă deja și în afara sportului prin corpul său sculptat, pe care și-a imprimat până acum nu mai puțin de 86 de tatuaje.

Starul celor de la LA Rams a devenit un superstar peste noapte, după ce a reușit să prindă mingea cu o singură mână, în timp ce cădea pe spate, într-un meci din 2014, dintre New York Giants și Dallas Cowboys.

În plus, sportivul se laudă și cu o adevărată colecție de tatuaje la fel de impresionantă precum evoluțiile sale din teren. Presa din Anglia susține că Odell ar avea 86 de tatuaje, toate cu semnificații diferite.

Pe corpul său se pot distinge, printre altele, mai multe portrete ale personalităților politice inspiraționale, cum ar fi Barack Obama, Martin Luther King Jr și Malcolm X.

De asemenea, nu lipsesc legende ale muzicii precum Michael Jackson, Prince, Tupac Shakur și Bob Marley.

Odell Beckham și-a tatuat pe propriul corp și câteva momente memorabile din sport. De exemplu, coperta revistei Sports Illustrated, cea în care a apărut Mike Tyson când l-a mușcat de ureche pe Evander Holyfield, în ring.

De asemenea, nu lipsesc regretații Muhammad Ali și Kobe Bryant.

În plus, există și câteva tatuaje speciale, cum ar fi o cruce, prin care aduce un omagiu credinței sale, dar și datele de naștere ale părinților lui, scrise în cifre romane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: