image
Sursa foto: Facebook/Dinu Plângău

Atacul asupra lui Dinu Plângău: Trei agresori identificați; Motivul pentru care camerele video de la IP Edineț nu funcționau

Camerele de supraveghere din incinta Inspectoratului de Poliție Edineț nu funcționau în momentul atacului asupra lui Dinu Plângău, candidatul ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 3 Edineț. Și asta pentru că aici sunt efectuate lucrări de reparație, potrivit informațiilor aflate de Dinu Plângău.

Polițiștii din Edineț au identificat cele trei persoane care l-ar fi agresat fizic pe Dinu Plângău. Deocamdată, poliția nu dezvăluie identitatea acestora. Contactată de Jurnal.md, ofițerul de presă al IP Edineț, Svetlana Talpă, a declarat că cei trei indivizi sunt audiați de forțele de ordine.

„Astăzi am aflat că Inspectoratul de Poliție a început reparația și că din cauza reparației, camerele de supraveghere nu funcționau. Respectiv, momentul cand s-a început bătaia nu a fost fixat. Solicit o întrevedere cu încă Comisarul-șef al r. Edineț, Alexandru Rusu, pentru a fi informat despre examinarea cauzei”, a declarat Dinu Plângău.

Totodată, candidatul ACUM pe circumscripția nr. 3 Edineț a avut un mesaj către contracandidatul său de la PD, Oleg Sârbu.

„Lui Oleg Sârbu îi spun că dacă e bărbat, să vină personal să discute cu mine și să nu-mi mai trimită cățeii. Organizația criminală de la nord va fi desființată, iar responsabilii trași la răspundere. Oleg Sârbu nu are nici o șansă să mai ia un mandat de deputat”, a mai spus Dinu Plângău.

Amintim că, liderul Organizației de Tineret a Platformei DA, Dinu Plângău, candidatul ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 3 Edineț, a fost bătut ieri chiar în fața Inspectoratului de Poliție Edineț și în prezența polițiștilor de trei persoane necunoscute.

Potrivit lui Dinu Plângău, unul dintre cei care l-au agresat pe candidatul ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 3 Edineț este fiul vicepreședintelui organizației teritoriale Edineț a Partidului Democrat.

Candidatul ACUM pe circumpscripția de la Edineț a calificat atacul asupra sa drept o tentativă de a-i împiedica activitatea politică și de a-l determina prin amenințări și agresiuni fizice să-și retragă candidatura de concurent electoral.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: