image
Sursa foto: unimedia.info

Reacția lui Andrei Năstase după plecarea lui Valeriu Munteanu din PL

Toți cei care împărtășesc valorile democratice, se implică, muncesc și luptă în interesul cetățenilor cu criminalii de la guvernare sunt bineveniți să se alăture viitorului bloc ACUM. Astfel a comentat liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, anunțul făcut de Valeriu Munteanu că părăsește Partidul Liberal.

„Am promovat în permanență UNITATEA forțelor democratice, autentic proeuropene, fapt demonstrat de fapte, nu de vorbe. Același lucru l-au făcut colegii mei din Platforma DA, din viitorul Bloc ACUM. Reiterez, toți cei care împărtășesc valorile democratice, se implică, muncesc și luptă în interesul cetățenilor cu criminalii de la guvernare sunt bineveniți alături de noi și de viitorul bloc ACUM, pentru că UNITATEA noastră e chezășia schimbării în bine a vieții oamenilor și a Moldovei”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de facebook.

Totodată, politicianul a declarat că „toți cei șantajați și șantajabili trebuie să plece din politică”. „Nu mai negociați viitorul Moldovei, șantajați fiind cu crimele și păcatele proprii sau ale apropiaţilor”, a punctat liderul DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: