image
Sursa foto: digisport.ro

Palatul unde va locui Cristiano Ronaldo după transferul la Juventus: Italienii au dezvăluit totul

Lucrurile se mișcă repede în ceea ce privește transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus. Dacă la început zvonul a fost luat în glumă, acum se pare că totul avansează din ce în ce mai rapid, iar oamenii care se ocupă de afacere au început căutările pentru casa în care va locui starul portughez, conform publicației Tuttosport.

Mai exact, e vorba de o vilă luxoasă în care au locuit atât Zinedine Zidane, cât și Fabio Cannavaro. Proprietatea se întinde pe o suprafață uriașă, de 44.000 de metri pătrați și este prevăzută și cu un teren de fotbal-tenis.

Casa are o suprafață de 1.700 de metri pătrați. În interior totul este de-a dreptul impresionant, cu lemn pe tavanul câtorva încăperi și furnir scump pe unii pereți, în stilul muzeelor vechi. Casa dispune inclusiv de o piscină interioară și o masă de biliard.

Juve a oferit 100 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului în vârstă de 33 de ani, cu un salariu anual de 30 de milioane de euro. Fostul preşedinte al lui Juventus, Luciano Moggi, a plusat şi a anunţat că lusitanul ar fi efectuat deja şi vizita medicală la "Bătrâna Doamnă".

Cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" îşi doreşte să plece după nouă ani de la Real Madrid din cauza neînţelegerilor cu preşedintele Florentino Perez, care "a uitat" de promisiunea de a-i mări salariul. Portughezul câştigă 21 de milioane de euro pe an şi a solicitat un salariu la nivelul lui Messi şi Neymar, care primesc 45 de milioane de euro pe sezon la Barcelona, respectiv 48,9 milioane de euro pe stagiune la PSG.

Real Madrid l-a cumpărat pe Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, pentru 94 de milioane de euro în 2009. În 2003, United l-a transferat de la Sporting în schimbul a 17,5 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: