image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură pentru Brazilia: Danilo nu va mai juca la Mondialul din Rusia

Danilo, fundaşul dreapta al naţionalei Braziliei, va fi indisponibil pentru restul Cupei Mondiale, după ce a suferit o accidentare la ligamentele de la glezna dreaptă în cursul unui antrenament efectuat joi, cu o zi înaintea meciului împotriva Belgiei, a anunţat Confederaţia Braziliană de Fotbal.

Fotbalistul în vârstă de 26 ani s-a mai confruntat cu o problemă la coapsă, în timpul meciului de debut al Selecao la CM 2018, împotriva Elveţiei, şi a fost înlocuit de atunci cu Fagner. Danilo fusese inclus de Tite în primul 11 al Braziliei după accidentarea lui Dani Alves, chiar de dinaintea startului turneului final din Rusia.

Testele medicale la care a fost supus jucătorul lui Manchester City au confirmat leziunea la ligamentele gleznei drepte, în urma căreia Danilo nu va mai putea juca până la finalul competiţiei.

Forul fotbalistic brazilian a precizat că Danilo a cerut să rămână alături de naţionala "Canarinha" şi a început deja programul de recuperare.

Brazilia, considerată favorită la câştigarea Cupei Mondiale, pentru a şasea oară în istoria sa (un record în istoria fotbalului), va înfrunta în sferturile de finală Belgia, într-un meci programat în această seară, la Kazan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: