image
Sursa foto: Instagram

Paige VanZant, fosta luptătoare din UFC, a debutat în wrestling și este acum "dată dispărută"

Paige VanZant (28 de ani) a luptat în UFC și câștigă sume importante din mediul online, unde publică fotografii care pot fi văzute doar contra cost.

Acum, sportiva a debutat în wrestling, unde a semnat cu rivala celor de la WWE, AEW, patronată de miliardarul Tony Khan.

Ultimii ani au adus o mișcare importantă în wrestling-ul din Statele Unite, acolo unde WWE a fost rivalizată de o nouă companie, AEW.

Printre luptătorii care au fost convinși să semneze cu promoția lui Tony Khan s-a numărat și Paige VanZant, care a activat în trecut în UFC. După un debut furtunos, în urma căruia a strâns aprecieri din partea specialiștilor, aceasta nu a mai fost văzută de ceva timp și au început să apară semne de întrebare.

Fanii au fost lăsați cu ochii în soare, însă Bodyslam a lămurit care este situația sportivei.

"Paige VanZant trebuia să lupte la un eveniment PPV, dar oamenii nu au considerat că este suficient de pregătită pentru a mai apărea la evenimentele televizate. Are nevoie de antrenament, trebuie să aibă timp pentru a face trecerea de la UFC la Wrestling", a notat jurnalistul Dave Meltzer pentru sursa citată.

Paige VanZant a dorit să facă bani și din altceva, iar americanca și-a deschis propriul site de unde fanii pot vedea activitatea ei. Desigur, contra unui abonament lunar de aproape 10 dolari.

"De fiecare dată când mă uitam la mesajele primite pe social media, fanii îmi cereau mai mult. Urmărind site-ul meu le va fi mai uşor să obţină conţinut cu mine", a spus sportiva din SUA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: