image
Sursa foto: Getty Images

Tragedie: L-a ucis pentru că s-a bucurat după eliminarea Germaniei

O dramă a avut loc după meciul dintre Germania şi Coreea de Sud (0-2), care a adus cea mai mare surpriză a Campionatului Mondial din 2018. Un bărbat de 20 de ani a fost ucis pentru că a sărbătorit eliminarea nemţilor încă din faza grupelor.

Tragedia a avut loc în Beirut. Jad, fan înrăit al Braziliei, a intrat într-un conflict cu un suporter de 17 ani al Germaniei, susţine en.annahar.com. Ultimul l-a înjunghiat şi Jad şi-a pierdut viaţa câteva minute mai târziu.

Jad nu a fost singurul care s-a bucurat pentru eliminarea "panzerelor". Dacă nu au avut ocazia să îşi ia revanşa pe teren, brazilienii au găsit ironia perfectă. Concret, de Revelion, în 2017, Toni Kroos a făcut un joc de cifre interesant, dorind să le amintească tuturor de marea victorie de la Mondialul din 2014.

Acum, jurnaliştii de la Lance au găsit metoda perfectă de a-i răspunde neamţului. Ei s-au folosit de scorul întâlnirii Coreea de Sud - Germania pentru a-l ironiza pe starul lui Real Madrid.

"A fost unul din cele mai dificile momente pentru Mannschaft, dar şi pentru mine personal", a recunoscut mijlocaşul Sami Khedira.

"Am spus înainte de competiţie că echipa campioană mondială trebuie să ghideze grupa. Nu este uşor, dar am acceptat această misiune. Personal, sunt primul care îşi asumă răspunderea. Acum trebuie să suportăm consecinţele. Ultimii zece ani au fost senzaţionali", a mai spus Khedira.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: