image
Sursa foto: captură Privesc.eu

Plahotniuc: Timp de 27 de ani au existat trei direcții - UE, euroasiatică, a Unirii cu România; Noi alegem calea a patra

Șeful PD Vladimir Plahotniuc a anunțat la adunarea din PMAN că formațiunea sa alege o altă cale de dezvoltare a Republicii Moldova.

„Timp de 27 de ani au existat trei direcții - spre Uniunea Europeanp, euroasiatică, a Unirii cu România; Noi alegem calea a patra - pentru Moldova”, a spus Plahotniuc, precizând că aceasta va fi și o „doctrină de stat”.

„Moldovenii au fost ademeniți cu povestea că problemele se vor rezolta din afara țării. Prea mult RM a așteptat ca să i se făurească viitorul. Noi credem că moldovenii pot să-și făurească viitorul cu propriile mâini. Au nevoie de politicieni care să le ofere încredere în ziua de mâine”, a spus Plahotniuc.

„Noi propunem o nouă cale - a patra cale pe care nimeni nu a avut curajul să pornească – calea pro-Moldova. Care duce spre moldoveni, spre rezolvarea problemeleor oamenilor”, a adăugat șeful PD.

Totodată, în ciuda numeraselor mesaje că oamenii ar fi fost aduși forțat la mitingul PD, Plahotnic a remarcat o „capacitate extraordinară de mobilizare” a partidului.

„Vă mulțumesc că ați venit în zi de odihnă din toate raioanele țării. Apreciez mult gestul vostru de susținere a PD”, a mai spus șeful PD.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: