image
Sursa foto: libertatea.ro

Tatăl lui Meghan Markle face o dezvăluire cutremurătoare: „Îi scriu în fiecare zi fiicei mele!”

Tatăl lui Meghan Markle a dezvăluit astăzi că îi trimite mesaje în fiecare zi fiicei lui, însă Ducesa de Sussex nu îi răspunde. Thomas Markle speră acum că Regina Elisabeta a II-a o va face Meghan să ierte greșelile tatălui ei.

„A fost întotdeauna o persoană care controlează enorm, aceasta fiind parte a naturii ei, dar nu a fost niciodată rea”, a spus Thomas Markle.

Bărbatul în vârstă de 74 de ani mai adaugă că a vorbit ultima oară cu Ducesa de Sussex înainte de nunta ei, în luna mai.

De atunci, el îi scrie în fiecare zi și a trimis chiar și scrisori, însă niciodată nu a răspuns înapoi, scrie Daily Mail.

„Nu știu de ce se întâmplă asta. Îmi iubesc fiica foarte mult. Îmi doresc ca ea să-mi răspundă, să-mi trimită un mesaj, orice. Trebuie să am și eu un loc în familia ei. Sunt tatăl ei!”, a adăugat Thomas Markle, scrie libertatea.ro.

După ce în presă au apărut mai multe fotografii trucate cu Thomas Markle, în timp ce se uita la fotografii cu fiica lui, relația dintre cei doi s-a răcit. Thomas a fost tăiat de pe lista invitaților la nunta regală, iar Ducesa de Sussex a decis să nu mai vorbească cu acesta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: