image
Sursa foto: Getty Images

Ce a spus Simona Halep despre retragerea de la Turneul Campioanelor 2018

Din păcate pentru noi, Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor din cauza problemelor de la spate care s-au agravat în momentul în care a trecut în Asia, la turneul de la Wuhan.

"Darren a fost mult mai hotărât decât mine să mă retrag. Sănătate este înainte de toate şi aşa voi avea cele 3-4 săptămâni pentru exerciţiile necesare", a spus Simona Halep. Retragerea îl pune pe gânduri şi pe Flroin Segărceanu, antrenorul echipei României de FED Cup.

Simona Halep este la al patrulea turneu consecutiv la care are probleme de sănătate

Este al patrulea turneu la care Simona are probleme, iar de la ultimele două, Moscova şi Singapore, a decis să se retragă îniante de primul joc.

Din păcate, după multe discuţii cu echipa mea şi cu doctorii am decis să mă retrag de la Singapore. Aş fi vrut să închei 2018 cât mai bine după un an incredibil, dar accidentarea de la spate m-a împiedicat şi trebuie să pun pe primul plan sănătatea pe termen lung.

Sunt tristă că nu sunt pregătită să joc la cea de-a cincea ediţie de aici, de la Singapore, dar dar sunt convinsă că este decizia corectă şi voi face tot ce pot pentru a mă reîntoare să mă lupt pentru a participa anul viitor la Turneul Campioanelor. Singapore este un oraş special şi sunt sigură că fanii vor putea vedea jucătoare fantastice în această săptămână", a postat Simona pe contul său de Twitter.

De cât timp are nevoie Simona Halep pentru tratament

"A fost o decizie grea. Întotdeauna e dificil să te retragi de la un turneu mare. Cred că e prima oară în carieră când fac asta. Așa că a fost o decizie dificil de luat, dar e mai bine pentru sănătatea mea.

Darren a fost 100% de acord cu decizia de a mă retrage pentru că e îngrijorat și e de părere că e mai bine să pun întotdeauna sănătatea e primul loc. Așa a fost întotdeauna. A fost mult mai hotărât decât mine în luarea deciziei de mă retrage. Spatele meu nu e în regulă. Nu m-am antrenat în ultimele 4 săptămâni și nu sunt pregătită să joc la un nivel înalt. E aceeași problemă pe care am avut-o la Wuhan și am nevoie să ia o pauză", a mai spus Simona Halep, potrivit WTA Insider.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: