image
Sursa foto: digisport.ro

Dezvăluiri-șoc în ancheta lui Ronaldo: Dovezi dispărute și noi probe incriminatoare pentru fotbalist

Cazul legat de acuzațiile de viol aduse lui Cristiano Ronaldo a ținut capul de afiș în această săptămână în presa mondială. Publicația care a aprins scandalul a făcut o nouă serie de dezvăluiri, iar detaliile sunt cât se poate de serioase.

Poliția americană a redeschis cercetările pe numele cvintuplului câștigător al Balonului de Aur. Der Spiegel, publicația germană care a readus cazul în prim-plan, prin publicarea unui interviu în premieră cu femeia din Las Vegas care l-a acuzat de viol pe superstarul lusitan, a făcut sâmbătă noi dezvăluiri și a prezentat documente care până acum fuseseră ținute ascunse.

Leslie Mark Stoval, unul dintre avocații femeii din America, a dezvăluit că au dispărut atât declarația oferită în 2009 poliției de presupusa victimă, cât și hainele și lenjeria aduse drept dovezi de Kathryn Mayorga. Astfel, pentru începerea unui nou proces, ar trebui aduse noi probe la dosar.

De asemenea, Der Spiegel a publicat un nou document, obținut în urma scandalului Football Leaks, care conține povestea cazului din 2009, după ce Kathryn Mayorga a făcut plângerea la poliție. "Detalii-șoc" a fost termenul folosit de jurnaliștii germani. Potrivit acestui act, avocații lui Ronaldo ar fi intruit un detectiv particular să o urmărească pe Mayorga și să adune informații despre ea. În 2010, presupusa victimă primea 375.000 de dolari pentru a semna un document prin care se angaja să păstreze liniștea în acest caz.

În acea declarație, femeia - care avea 25 de ani în 2009 - povestea extrem de detaliat întreaga întâmplare din camera de hotel, inclusiv cum ea a spus "nu", iar fotbalistul a refuzat să se oprească.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: